Privacybeleid


9 december 2020
Via onze webwinkel worden privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens
verwerkt. Huidtherapie Erika Mouthaan acht een zorgvuldige omgang met
persoonsgegevens van groot belang. Persoonlijke gegevens worden door ons dan ook
zorgvuldig verwerkt en beveiligd.
Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de privacywetgeving stelt. Dat betekent
onder andere dat wij:

  • onze doeleinden duidelijk specificeren voordat wij persoonsgegevens verwerken,
    via deze privacyverklaring;
  • onze verzameling van persoonsgegevens beperken tot alleen de persoonsgegevens
    die nodig zijn voor legitieme doeleinden;
  • u eerst expliciet toestemming vragen om uw persoonsgegevens te verwerken in
    gevallen waarin uw toestemming is vereist;
  • passende beveiligingsmaatregelen nemen om uw persoonsgegevens te beschermen
    en dat ook eisen van partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken;
  • uw recht respecteren om uw persoonsgegevens op uw aanvraag ter inzage te
    bieden, te corrigeren of te verwijderen.

    Huidtherapie Erika Mouthaan is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking. In deze
    privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en
    met welk doel bij de webwinkel huidtherapiemouthaan.nl. Wij raden u aan deze zorgvuldig
    te lezen.
    Als u vragen heeft, of wilt weten wat we precies van u bijhouden, neem dan contact op met
    Huidtherapie Erika Mouthaan.

    Uw account
    Bij bepaalde onderdelen van onze webwinkel moet u zich eerst registreren. U moet dan
    informatie over uzelf opgeven en een gebruikersnaam kiezen. Daarmee maken wij een
    account, waarop u kunt inloggen met die gebruikersnaam en een zelfgekozen wachtwoord.
    Hiervoor gebruiken wij uw naw-gegevens en e-mailadres. Dit doen wij op basis van uw
    toestemming. Wij bewaren deze informatie tot u het account opheft.
    Wij bewaren deze informatie zodat u ze niet steeds opnieuw in hoeft te vullen en zodat wij
    u kunnen contacteren in het kader van uitvoering van de overeenkomst. U kunt via uw
    account informatie aanpassen wanneer u dat wilt.

    Verstrekken aan derden
    Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die uw hierboven genoemde persoonsgegevens
    van ons kunnen ontvangen.
    Afhandelen bestelling
    Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij uw persoonsgegevens om deze
    netjes af te kunnen handelen. Wij mogen uw persoonsgegevens dan aan onze bezorgdienst
    geven om de bestelling bij u te laten bezorgen. Ook krijgen wij informatie over uw betaling
    van uw bank of creditcardmaatschappij. Hiervoor gebruiken wij uw naw-gegevens,
    telefoonnummer, factuuradres, e-mailadres en betalingsgegevens. Dit doen wij op basis van
    uw toestemming. Wij bewaren deze informatie tot uw bestelling is afgerond. Bepaalde
    klantgegevens bewaren wij langer in verband met de wettelijke fiscale bewaarplicht.
    Verstrekken aan derden
    Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die uw hierboven genoemde persoonsgegevens
    van ons kunnen ontvangen.

    Plaatsen van reviews op de website
    U kunt een review voor ons achterlaten. Wij gebruiken de benodigde persoonsgegevens om
    de review op de website te publiceren Hiervoor gebruiken wij uw naw-gegevens en emailadres. Dit doen wij op basis van uw toestemming. Wij bewaren deze informatie 1 jaar.

    Contactformulier en Nieuwsbrief
    Met het contactformulier kunt u ons vragen stellen of aanvragen doen. Hiervoor gebruiken
    wij uw naw-gegevens en e-mailadres. Dit doen wij op basis van uw toestemming. Wij
    bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat u tevreden bent met onze reactie.
    Wij bieden een nieuwsbrief waarmee wij geïnteresseerden willen informeren over onze
    producten en/of diensten. Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee u zich kunt
    afmelden.Via uw account kunt u dit ook doorgeven.
    Uw e-mailadres wordt alleen met uw toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees.
    Deze gegevens worden bewaard totdat u het abonnement opzegt.
    Verstrekken aan derden
    Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die uw hierboven genoemde persoonsgegevens
    van ons kunnen ontvangen.

    Reclame
    Wij willen u graag reclame sturen over aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. Dit
    doen wij:
  • per e-mail
    U kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze reclame. Elke e-mail bevat een
    afmeldlink. Via uw account kunt u dit ook doorgeven.
    Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen
    Met uitzondering van de hierboven genoemde partners, geven wij uw persoonsgegevens
    onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk
    verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

    Statistieken
    Wij houden statistieken bij over het gebruik van onze webwinkel, maar deze gegevens zijn
    altijd geanonimiseerd.

    Beveiliging
    Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat uw gegevens
    bij ons goed beveiligd zijn. We passen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis
    kan gaan.

    Wijzigingen in deze privacyverklaring
    Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring.
    Het verdient aanbeveling om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat u van
    deze wijzigingen op de hoogte bent. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te
    kondigen.

    Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens
    Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd
    contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.
    U hebt de volgende rechten:
  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • het laten overdragen van persoonsgegevens naar een andere partij
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik
    Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen
    gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

    Klacht indienen
    Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in
    te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

    Contactgegevens
    Huidtherapie Erika Mouthaan
    Maasstadweg 31
    3079DZ Rotterdam
    info@huidtherapiemouthaan.nl
    102037866

HOE LANG WE MEDISCHE PERSOONSGEGEVENS BEWAREN

Wij zijn wettelijk (WBGO) verplicht uw dossier 15 jaar te bewaren.

​