Mammacare

Onze mammacare adviseuse, heeft jarenlange ervaring op het gebied van het aanmeten van borstprothesen, lingerie, nachtkleding en badkleding. Door onze ervaring en kennis maar vooral vanuit onze passie gaan we veel verder dan alleen het vakkundig aanmeten van een borstprothese en (postoperatieve) BH. Ons streven is symmetrie bereiken waardoor u een groot deel van uw zelfvertrouwen terug kunt winnen met een goed passende prothese en lingerie waarin u zich prettig voelt. Wij werken op afspraak om zo alle tijd en aandacht voor u te hebben die u nodig heeft.

U bent van harte welkom!

“U bent uniek, wij bieden passend advies”

Huidtherapie Erika Mouthaan

Typen borstprothesen

Borstprothesen zijn er in diverse maten en modellen. Ze hebben allemaal een siliconen vulling. Dit zorgt voor een natuurlijk zacht gevoel. De borstprothese neemt de temperatuur aan van het lichaam. De prothese heeft een gemiddeld gewicht van een natuurlijke borst in die grootte. Dit is van belang voor het evenwicht tussen beide zijden van het lichaam. De prothese wordt in een prothese bh gedragen, hierin zit een hoesje waar de uitwendige prothese in gedaan kan worden.


Coupeusewerkzaamheden

Aanpassingen aan een prothese bh of prothese badpak is mogelijk. In een aantal gevallen kan uw eigen lingerie en soms ook badmode, worden aangepast om daarin uw (deel)prothese te dragen.De veranderingen worden door onze coupeuse professioneel uitgevoerd.


Complete zorgoplossing onder een dak

Of u nu een borstsparende operatie ondergaat, een borstamputatie of een borstreconstructie krijgt een goed passende postoperatieve BH is enorm belangrijk. In onze praktijk bieden wij u zoveel mogelijk zorg en kwaliteit onder één dak. Naast nazorg borstkanker met  postoperatieve BH’s, borstprothesen, protheselingerie, -badkleding en nachtkleding is er ook een huid- en oedeemtherapeut.